Oranssit Ergonomiset Korvatulpat

LOPPUUNMYYTY

14,95 / paria
  • Nopea 2-5 arkipäivän toimitus​
  • Ilmainen palautusoikeus

Vaimenna äänet tai pidä vesi pois korvista oransseilla ergonomisilla korvatulpilla. Korvatulppien paranneltu muotoilu takaa paremman istuvuuden. Materiaalina pehmeää silikonia, joka muotoutuu korvakäytävään peittäen sen kokonaan. Melunvaimennus 31dB.

 

Kokotiedot

Silikoniset korvatulppamme ovat suunniteltu kaikille aikuisten sekä nuorten kokoisille korville. Korvatulpat ovat 1,5 cm paksut ja 2,5 cm pitkät.

 

Käyttöohje

Täydellinen suojaus korviin saadaan nostamalla korvalehteä ylöspäin niin että korvakäytävä suoristuu. Työnnä tulppa korvaan samalla pyörittäen. Tulppa on tarpeeksi syvällä kun kaikki kolme reunaa on työntynyt kokonaan korvan sisään. Pehmeät silikoniset tulpan reunat muotoutuu välittömästi käytäviin sopiviksi. Poista tulpat hellästi pyörittämällä ja vetämällä. Puhdista käytön jälkeen juoksevassa vedessä.

 

Vinkki

Silikoniset korvatulpat eivät pelkästään ole mahtava lisävaruste yöunille. Korvatulpilla voidaan myös viettää levollisemmin lentokoneessa, parantaa keskittymistä opiskellessa, suojaa kuuloa kovaäänisissä tapahtumissa sekä estää veden pääsy korviin suihkussa ja uidessa.

Suosittelemme myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Silikoniset Korvatulpat, Tuotteet